уторак, 18. децембар 2012.

ФИНАЛНЕ ПРИПРЕМЕ ПОЧИЊУ !!!

СУТРА 19.12.2012 СМО У УЧИОНИЦАМА 21 И 22
 Већ смо постали нестрпљиви,позивнице гостима глумцима Народног позоришта су уручене,Радио Спорт плус снимаће део представе и пустити нас да нас сви чују, Пи-канал и ТВ Пирот снимаће представу, сликаће нас за часопис који примају из Веронауке па ћемо бити у широкој јавности Србије, а ми смо узбуђени у очекивању великог догађаја,доласка малишана из вртића за које су пакетићи већ спремни. Остаје нам сцена коју од сутра припремамо.
 Моји мали глумци могу да се обуку у ношње које је школа резервисала по договору у Дому културе у терминима које смо договорили на родитељском састанку,а објављени су на претходном посту. Требате се јавити Ивану-гардероберу и рећи да је то за школу ,,Вук Караџић,, . Деца ,,анђели,, облаче само беле сеоске кошуље и стављају крила која су већ обезбедили родитељи.
АКО ИМА ПИТАЊА ПОЗОВИТЕ МЕ,                                         ВАША УЧИТЕЉИЦА!!!

недеља, 16. децембар 2012.

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ !

Ово нам је задња недеља пред за нас велики догађај, приредба коју ћемо приказати деци предшколског узраста. Ми смо пред крај проба. У среду прелазимо у ,, дуплу ,, учионицу 21 и 22. Тамо ћемо одржавати наставу и пробе. Зато желим да Вас обавестим да сав материјал требате да донесете у уторак и среду да би смо припремили сцену. У уторак можете донети у учионицу у којој смо сада, 15. , а у среду у учионице 21 и 22. Материјал за сцену доносите у поподневној смени , у термину који Вама одговара, док смо у школи на часовима. Жито и погача може бити донета у петак , пред почетак представе, око 11 часова. За додатна питања можете ми се обратити телефоном ! Хвала , БИЋЕМО НАЈБОЉИ !!!
За облачење ношњи и коме се обратити бићете накнадно обавештени !